Измене у одржавању наставе

O B A V E Š T E NJ E

Zimski semestar 2019/2020.

 

MOLE SE STUDENTI ZAINTERESOVANI DA SLUŠAJU NASTAVU IZ PREDMETA ITALIJANSKI JEZIK (1,2,3,4) KOD PROF. MILICE ĐELIĆ DA SE JAVE U KANCELARIJU 70. DO PETKA 27.9.2019.

 

STUDENTI IV GODINE FTV REŽIJE KOJI SU IZABRALI PREDMET TEORIJA KOMUNIKACIJE (dr M. Dragićević Šešić), SLUŠAĆE OVAJ PREDMET U LETNJEM SEMESTRU, ZAJEDNO SA STUDENTIMA MASTER STUDIJA.

 

ČAS IZ PREDMETA ISTORIJA FILMA I (dr A. Janković) KOJI JE U TERMINU OD 13 DO 15 ČASOVA ČETVRTKOM, ĆE SE 19. SEPTEMBRA 2019. GODINE ODRŽATI U VELIKOJ BIOSKOPSKOJ SALI UMESTO U MALOJ PROJEKCIJI.

 

NASTAVA IZ PREDMETA MEDIJI MASOVNIH KOMUNIKACIJA (dr dr A. Martinoli) POČEĆE DA SE ODRŽAVA OD SREDE 2.10.2019. GODINE.

 

ČAS IZ PREDMETA PRATEĆE KINEMATOGRAFSKE DELATNOSTI (M. Todorović) NEĆE BITI ODRŽAN U UTORAK 17. SEPTEMBRA 2019. GODINE. ČAS ĆE BITI NADOKNAĐEN U DOGOVORU SA PROFESOROM,

 

ČAS IZ PREDMETA POSLOVNA KOMUNIKACIJA (M. Marković) NEĆE BITI ODRŽAN U PONEDELJAK 16. SEPTEMBRA 2019. GODINE.

 

STUDENTI IV GODINE FTV REŽIJE ĆE PREDAVANJA IZ IZBORNIH PREDMETA POETIKA POZORIŠNE REŽIJE (I. Vujić), SAVREMENO POZORIŠTE (dr I. Medenica) SLUŠATI ZAJEDNO SA STUDENTIMA MASTER STUDIJA, TAKO DA ĆE IM TERMINI BITI NAKNADNO JAVLJENI.

 

NASTAVA IZ IZBORNOG PREDMETA REKLAMNA AGENCIJA (I. Stanković) ODRŽAVAĆE SE SREDOM OD 11:30 ČASOVA U AGENCIJI COMMUNIS (ul. Bul. Oslobodjenja 61 - preko puta Franša).

Slusaju studenti: IV g. FTV režije, IV g. Kamere

PRVI ČAS ĆE BITI ODRŽAN U SREDU 25. SEPTEMBRA 2019. GODINE.

 

NASTAVA IZ PREDMETA ISTORIJA UMETNOSTI (dr G. Gavrić )NEĆE SE ODRŽAVATI U PERIODU OD 23. DO 27. SEPTEMBRA 2019. GODINE.

NAKON TOGA ĆE SE ČASOVI ODRŽAVATI PO RASPOREDU.

 

NASTAVA IZ PREDMETA RUSKI JEZIK I (dr E. Uspenski) ODRŽAVAĆE SE PETKOM OD 10 DO 12 ČASOVA U UČIONICI 40.

 

NASTAVA IZ PREDMETA RUSKI JEZIK II (dr E. Uspenski) ODRŽAVAĆE SE PETKOM OD 12 DO 14 ČASOVA U UČIONICI 40.

 

NASTAVA IZ IZBORNOG PREDMETA MENADŽMENT U KULTURI 5a  (dr M. Dragićević Šešić) ODRŽAVAĆE SE SREDOM OD 12 DO 14 ČASVA (uč. 38) . 

Slušaju studenti: IV godine PIRR režije

 

NASTAVU IZ IZBORNOG PREDMETA MONTAŽA ALTERNATIVNIH FILMSKIH FORMI (D. Dimcic) STUDENTI ĆE SLUŠATI ZAJEDNO SA STUDENTIMA MASTER STUDIJA. TERMIN ĆE BITI NAKNADNO UPISAN.

Slušaju studenti: III godine FTV produkcije.

 

NASTAVA IZ IZBORNOG PREDMETA KOPIRAJTING  (dr M. Stojković) ODRŽAVAĆE SE ČETVRTKOM OD 13 DO 15 ČASOVA (uč. 38) . 

Slušaju studenti: I godine Menadžmenta

 

NASTAVA IZ IZBORNOG PREDMETA RUSKI JEZIK I KULTURA I   (dr Enisa Uspenski) ODRŽAVAĆE SE PETKOM OD 14 DO 16 ČASOVA (uč. 40) . 

Slušaju studenti: III godine Menadžmenta

 

NASTAVA IZ PREDMETA NEMAČKI JEZIK (prof. Zorana Kozomarić) ODRŽAVAĆE SE NA FAKULTETU MUZIČKE UMETNOSTI (Kralja Milana 50), PONEDELJKOM OD 9:00 DO 9:45 (kabinet 7)

 

STUDENTI IV GODINE FTV REŽIJE TREBA DA UMESTO IZBORNOG PREDMETA POSLOVNA KOMUNIKACIJA ODABERU DRUGI IZBORNI PREDMET. IZMENU TREBA DA JAVE  PROF. STEFANU IVANČIĆU ŠTO PRE.

 

STUDENTI III GODINE MONTAŽE KOJI SU IZABRALI PREDMET MENADŽMENT I MARKETING U KULTURI   (dr M. Dragićević Šešić) TREBA DA SE OPREDELE ZA NEKI DRUGI IZBORNI, JER JE GORE NAVEDENI PREDMET NEMOGĆE UBACITI U RASPRED ČASOVA. INFORMACIJU TREBA DA PROSLEDE PROF. D. DIMČIĆU

 

STUDENTI III GODINE SID ZVUKA TREBA DA UMESTO IZBORNOG PREDMETA TEHNOLOGIJA FILMA ODABERU DRUGI IZBORNI PREDMET. IZMENU TREBA DA JAVE  PROF. PAVLU DINULOVIĆU

 

NASTAVA IZ PREDMETA UVOD U STUDIJE FILMA a (dr. A. Milovanović, dr N. Daković) ZA STUDENTE IV GODINE MONTAŽE (izborni) I IV GODINE ZVUKA BIĆE ORGANIZOVANA KADA POČNE NASTAVA ZA STUDENTE MASTER STUDIJA. STUDENTI ĆE DOBITI OBAVEŠTENJE PREKO OGLASNE TABLE, A KONTAKTIRAĆE IH I PROF. MILOVANOVIĆ.

 

STUDENTI III GODINE MENADŽMENTA TREBA DA UMESTO IZBORNOG PREDMETA ESTETIKA ODABERU DRUGI IZBORNI PREDMET. IZMENU TREBA DA JAVE  PROF. TATJANI NIKOLIĆ ŠTO PRE.

 

STUDENTI IV GODINE ZVUKA TREBA DA UMESTO IZBORNOG PREDMETA DRAMATURGIJA VIDEO IGARA ODABERU DRUGI IZBORNI PREDMET (iz istog bloka). IZMENU TREBA DA JAVE  PROF. PAVLU DINULOVIĆU ŠTO PRE.

 

NASTAVA IZ IZBORNOG PREDMETA REKLAMNA AGENCIJA (I. Stanković) NEĆE SE ODRŽATI U SREDU 2.10.2019. GODINE.

ČAS ĆE BITI NADOKNADJEN.

 

 

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/56/large_FDU_sivi.jpg