ЈАВНИ ПОЗИВ: ЛЕТЊА УМЕТНИЧКА ШКОЛА 2024 – КИКИНДА

ЛЕТЊА УМЕТНИЧКА ШКОЛА
C I R C L E   P O I N T
КИКИНДА
06. - 13. ЈУЛ 2024.
ЈАВНИ ПОЗИВ ЈЕ ОТВОРЕН

Позивамо студенте да се пријаве на конкурс за учешће у радионицама Летње уметничке школе, која ће се од 6. до 13. јула 2024. године, одржати у Кикинди. За учешће на Летњој уметничкој школи студенти Универзитета уметности могу да се пријаве до 15. маја 2024.


ТЕМА

Летња уметничка школа је едукативни програм намењен страним и домаћим студентима, који истражује уметнички провокативне културно-историјске и природне амбијенте користећи се савременим уметничким језиком и алатима. Радионице Летње уметничке школе имају форму интензивних курсева чији је фокус на менторском раду и индивидуалном приступу сваком студенту. Истовремено, програм омогућава интердисциплинарно и интеркултурално повезивање страних и домаћих студената. Ове године, програм се одржава у Кикинди, у чијем ће се зеленом окружењу млади уметници из земље и иностранства бавити изазовима очувања природе, одрживости екосистема и зеленом уметношћу.


РАДИОНИЦЕ

РАДИОНИЦА КЕРАМИКЕ
ОДРЖИВО СТВАРАЊЕ: ЗЕМЉА У РУКАМА

ДРАМСКА РАДИОНИЦА
ЗЕЛЕНО, ВОЛИМ ТЕ ЗЕЛЕНО

ЛИКОВНА РАДИОНИЦА
СЛИКА + ФИЛМ = ЕКОЛОГИЈА

РАДИОНИЦА МУЗИЧКЕ РЕЖИЈЕ
МУЗИЧКОМ РЕЖИЈОМ ДО РЕЦИКЛАЖЕ ЗВУКА


ПРИЈАВЉИВАЊЕ

Документа:
– попуњен пријавни формулар, који садржи мотивационо писмо и биографију студента
– додатни материјал: портфолио (5 до 7 одабраних радова у PDF формату / линк ка онлајн портфолију / линк ка аудио снимцима) или уметничка биографију у слободној форми
Пријаву послати на мејл адресу: lus@arts.bg.ac.rs

Рок за пријављивање: 15. мај 2024. године.


ТРОШКОВИ:
Партиципација студента за учешће на Летњој уметничкој школи износи 12.000 динара. Остале трошкове – активности радионица, смештај и исхрану учесника (пун пансион за седам дана) – обезбеђује реализатор Летње уметничке школе.

КОНТАКТ И ИНФОРМАЦИЈЕ:
lus@arts.bg.ac.rs.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/1126/image002.jpg