Данка Трбојевић

Доцент

Биографија

Катедра

Катедра за ФТВ продукцију

 

Предмети

Креативни принципи промоције

Промоција ТВ серија

Рекламна агенција

 

Образовање

Дипломирала је на катедри за филмску и телевизијску продукцију на Факултету драмских уметности, где је завршила и постдипломске студије и поседује MBA диплому за маркетинг комуникације.

 

Научно-истраживачки рад

Током своje каријере, Данка је била говорник и члан жирија на неколико локалних и регионалних маркетиншких конференција као што су: Digital, Регионална конференција за телекомуникације и дигиталне медије, Маркетинг Самит Београд, Маркетинг Самит Сарајево, Webiz Суботица, АдИТ Београд, Wannabe influencer’s awards, итд.

 

Чланство у уметничким / научним организацијама

Члан удружења IAB Serbia, SAM.

 

 

Данка Трбојевић има више од 13 година искуства у области комуникација са више од 10 година у пољу дигиталног маркетинга.

Пре I&F групе, где ради као генерални директор агенције Drive, била је извршна директорка удружења IAB Serbia где је њен главни фокус био на развоју локалног дигиталног и интерактивног маркетинга. Један од њених главних задатака био је организација највеће и најпрестижније регионалне конференције, Digital Day.

Пре тога радила је у међународној агенцији Httpool где је стекла велико искуство као Country Manager за Twitter за тржиште Србије.

На својој тренутној позицији генералног директора у Drive-у ради на даљем развоју дигиталних капацитета и иновативних услуга.

Данка је доцент на Факултету драмских уметности у Београду од октобра 2020. а такође је и тренер на курсу за квалификацију за дигитални маркетинг (DIMAQ) који су подржали  IAB Europe и IAB Србија.

 

Е-пошта

danka.trbojevic@gmail.com

Менторство

Мастер академске студије

  • "БАЛЕНО" Кампања за пласирање бренда на тржиште, Лана Лујић, 11.10.2022.