Danka Trbojević

Docent

Biografija

Katedra

Katedra za FTV produkciju

 

Predmeti

Kreativni principi promocije

Promocija TV serija

Reklamna agencija

 

Obrazovanje

Diplomirala je na katedri za filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je završila i postdiplomske studije i poseduje MBA diplomu za marketing komunikacije.

 

Naučno-istraživački rad

Tokom svoje karijere, Danka je bila govornik i član žirija na nekoliko lokalnih i regionalnih marketinških konferencija kao što su: Digital, Regionalna konferencija za telekomunikacije i digitalne medije, Marketing Samit Beograd, Marketing Samit Sarajevo, Webiz Subotica, AdIT Beograd, Wannabe influencer’s awards, itd.

 

Članstvo u umetničkim / naučnim organizacijama

Član udruženja IAB Serbia, SAM.

 

 

Danka Trbojević ima više od 13 godina iskustva u oblasti komunikacija sa više od 10 godina u polju digitalnog marketinga.

Pre I&F grupe, gde radi kao generalni direktor agencije Drive, bila je izvršna direktorka udruženja IAB Serbia gde je njen glavni fokus bio na razvoju lokalnog digitalnog i interaktivnog marketinga. Jedan od njenih glavnih zadataka bio je organizacija najveće i najprestižnije regionalne konferencije, Digital Day.

Pre toga radila je u međunarodnoj agenciji Httpool gde je stekla veliko iskustvo kao Country Manager za Twitter za tržište Srbije.

Na svojoj trenutnoj poziciji generalnog direktora u Drive-u radi na daljem razvoju digitalnih kapaciteta i inovativnih usluga.

Danka je docent na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu od oktobra 2020. a takođe je i trener na kursu za kvalifikaciju za digitalni marketing (DIMAQ) koji su podržali  IAB Europe i IAB Srbija.

 

E-pošta

danka.trbojevic@gmail.com