Позив на Београдску Интернационалну Радионицу + ЧеховФест 2020

Београдска Интернационална Радионица + ЧеховФест поново у Београду. Позивамо глумце, редитеље, предаваче глуме, студенте глуме на последњој години студија, као и позоришне/филмске уметнике да нам се поново придруже од 30. Марта до 4. Априла, 2020 у Београду. После сјајно посећене  прве Београдске Интернационалне  Радионице + ЧеховФеста 2019, догадјај који нам предстоји ове године обећава јос више за све озбиљне професионалне уметнике. 

Славни бродвејски глумац и светски познати мастер професор  Чехов технике господин Тед Пју,  ове године долази у Београд да држи глумачке вежбе за професионалне глумце. Теду ће се као предавачи придружити, Гречен Еголф и Елена Кузина. Додатне догађаје понудиће наш Интернационални Ансамбл 2020, са циљем да се продуби и обогати глумачки занат и позоришни рад свих учесника/позоришних уметника. У питању је озбиљан рад са много радости.

Регистрација се отвара 15. јануара 2020, а места се гарантују само студентима који испуне пријаву и уплате депозит. Места су ограничена.

Регисторвани пре 15. фебруара 2020. добијају посебну понуду.

Последњи дан за пријаве за асистенте је 30. Јануар 2020. За више информација посетите https://chekhovfest.com/

 

Глумце/позоришне ствараоце са подручја бивше Југославије и региона молимо да се обрате Мари Радуловић на адресу: hello@chekhovfest.com (глумци из Србије и региона имају цену која је повољнија од европске и на сајту није објављена) за све детаље око цене, услова, плаћања и пријаве.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/151/BIWCF.jpg