Снима се ситком "Моја Славице"

Студенти треће године Филмске и телевизијске продукције на Факултету драмских уметности снимају крајем априла пилот епизоду ситкома под називом "Моја Славице".
 
Радња ситкома "Моја Славице" дешава се у измишљеној пошти на периферији града где поштанске службенице и радник обезбеђења проводе своје уобичајене радне дане испуњене разним догодовштинама. Али над њиховим животима се надвија тамни облак у виду опасног преваранта који вара и поткрада поштанске службенице. У урнебесној комедији сазнаћемо да ли ће Марко успети да превари службенице и опљачка пошту.
 
Овог пута у ситкому испред камера се налазе глумачке звезде Јелена Гавриловић, Маја Шуша, Никола Шурбановић, Јелена Пузић, Наташа Аксентијевић, Огњен Никола Радуловић, Иван Киринчић и Нађа Дулић. Публика ће поново имати прилику да се сусретне на малим екранима, са познатим певачем и новопеченим глумцем Михајлом Веруовићем познатијим под сценским именом Voyage.

Пилот епизода ситкома "Моја Славице" биће премијерно приказана 3. јуна на Продуцентском дану,  међународној манифестацији посвећеној студентским радовима која се традиционално одржава сваке године на Факултету драмских уметности.

 

Напредак ситкома можете испратити и на инстаграм и тик ток страници:

https://www.instagram.com/mojaslavice_fdu/?igshid=ZjE2NGZiNDQ%3D

https://www.tiktok.com/@mojaslavice_fdu

Слике

  • /uploads/attachment/vest/874/IMG_5285.jpg