Конкурс 03.05.2023.

Факултет драмских уметности у Београду

расписује конкурсе за попуњавање следећих радних места:

 

  1. Наставника у звању од доцента до ванредног професора за научну област Менаџмент и продукција, позоришта, радија и културе - наставне предмете: Увод у менаџмент (ОАС), Економика и финансијско пословање (ОАС), Стратегијски менаџмент и маркетинг (МАС).

 

Услови: - доктор наука из научне области Менаџмент и продукција, позоришта, радија и културе;

- као и други услови за избор наставника предвиђени Законом о високом       образовању, Статутом ФДУ, Минималним условима за избор наставника на Универзитету и Минималним условима за избор наставника ФДУ.

 

  1. Наставника у звању доцента за уметничку област Глума – наставни предмет Дикција.

 

Услови: - дипломирани глумац Факултет драмских уметности или мастер драмски и аудиовизуелни уметник из области Глуме Факултет драмских уметности или магистар уметности или доктор уметности;

               - као и други услови за избор наставника предвиђени Законом о високом образовању, Статутом ФДУ, Минималним условима за избор наставника на Универзитету и Минималним условима за избор наставника ФДУ.

 

  1. Сарадника у звању самостални уметнички сарадник за уметничку област Глума наставне предмете Техника гласа и Сценске игре.

 

Услови:   -  дипломирани музичар – пијаниста или мастер музички уметник – пијаниста Факултет музичке уметности;

-  као и други услови за избор сарадника предвиђени Законом о високом  образовању и Статутом ФДУ.

 

  1. Сарадника у звању виши стручни сарадник за уметничку област Филмска и телевизијска продукција – наставни предмет Телевизијска продукција.

 

Услови: - дипломирани филмски и телевизијски продуцент Факултет драмских уметности или мастер драмски и аудиовизуелни уметник из области Филмске и телевизијске продукције Факултет драмских уметности;

    - као и други услови за избор сарадника предвиђени Законом о високом  образовању и Статутом ФДУ.

 

 

 

  1. Сарадника у звању стручни сарадник за уметничку област Позоришна режија – наставне предмете Радио режија, Режија кроз медије и Основи радио режије.

 

Услови: - дипломирани позоришни и радио редитељ Факултет драмских уметности или мастер драмски и аудиовизуелни уметник из области Позоришне режије Факултет драмских уметности;

  • као и други услови за избор сарадника предвиђени Законом о високом  образовању и Статутом ФДУ.

 

 

Напомена:

  • Учесници конкурса приликом пријављивања подносе пријаву на конкурс, диплому о завршеним студијама и радну биографију на прописаном обрасцу 2.
  • Избор се врши према Закону о високом образовању, Статуту Факултета драмских уметности, Минималним условима за избор наставника на Универзитету и Минималним условима за избор наставника Факултета драмских уметности у Београду.
  • Рад се заснива на одређено време са пуним радним временом.
  • Рок за пријављивање кандидата на оглас  је 8 дана од дана објављивања конкурса на сајту Националне службе за запошљавање и сајту ФДУ.

                                                                                  

                                                              

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/881/large_FDU_u_boji_verzija_3.jpg

Фајлови