ПОЗИВ НА ФЕСТ ПРО

ФЕСТ Про је нова иницијатива Београдског међународног филмског фестивала - ФЕСТ-а. Овај програм је посебно осмишљен да подржи филмске професионалце и створи платформу за филмску индустрију која ће омогућити умрежавање, учење и истраживање нових могућности. Циљ ФЕСТ-а Про је да Београд постане центар филмске индустрије и пожељна дестинација за филмску продукцију.

Од 28. фебруара до 2. марта, програм ФЕСТ-а Про ће обухватити низ панела, састанака и радионица са гостима из иностранства и домаћим филмским професионалцима.

https://fest.rs/fest-pro

Програм је осмишљен тако да омогући свеобухватан преглед филмске индустрије, тренутних трендова и будућих праваца.  Учесници ће имати прилику да се друже са стручњацима из филмске индустрије и стекну увид у најновије технологије и технике филмске продукције. Поред могућности професионалног развоја, ФЕСТ Про ће пружити и могућност стицања богатог културног искуства.

Фестивал је организовао посете филмским студијима и обиласке града како би се приказале најбоље филмске локације које Београд нуди. Увече ће се одржавати забавни догађаји и журке како би се учесницима омогућило пријатно и незаборавно време боравка.

 

Позивамо Вас да присуствујете ФЕСТ Про панелима, састанцима и радионицама за филмске професионалце. Важна имена из филмске индустрије ће бити панелисти. Присуство се не наплаћује, потребно је само да се пријавите.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/1092/festpro_sajt_1920x1080_v2_20240224_175024.jpg

Фајлови