Позив на учешће у Летњој продуцентској школи

Хартефакт расписује позив за учеснике и учеснице

ЛЕТЊЕ ПРОДУЦЕНТСКЕ ШКОЛЕ 

која ће се одржати у последњој недељи августа 2019. 

 

Летња продуцентска школа је намењена младим људима који се баве организацијом, продукцијом и реализацијом прогррама у извођачким и визуелним уметностима, као и у образовању. Ова школа посебно развија практичне вештине, преиспитује моделе и праксе који су се показали успешним и посебно обезбеђује идеалну прилику почетницима да остваре значајне контакте и крену да раде у пракси.

Програм је фокусиран на три сегмента: 

– Планирање, организацију и реализацију продукције, 

– Дистрибуцију програма 

– Квалитнетну комуникацију и репрезентацију програма. 

Кроз практичан рад са менторима и предавачима кроз четири дана школе полазници и полазнице имају прилику да раде на специфичним задацима и граде своје вештине за будуће праксе. Од посебног је значаја да ће током школе неколико организација и продукција које трагају за новим људима имати посебне презентације што представља изузетну прилику за учеснике и учеснице. Хартефакт је организовао три овакве школе у прошлости и готово сви полазници и полазнице данас су ангажовани и веома успешни у својим праксама и пројектима.

За пријаву потребно је послати биографију и мотивационо писмо. У биографији неопходно је навести поред образовања и све релевантне праксе и искуства. Није неопходно фокусирати се на стандардне форме ЦВ-а, већ представити се кроз своје радно искуство. Мотивационо писмо би требало да садржи одговоре на питања зашто желите у ову школу, које су вам амбиције за будући рад и које вештине желите да унапредите. 

Рок за пријаве је 28.07. 

Пријаве послати мејлом на new@heartefact.org са назнаком Пријава на Летњу продуцентску школу. Молимо Вас да пажљиво проверите своје пријаве, није довољно да их само пошаљете.

Само одабрани кандидати и кандидаткиње ће бити контактирани. Захваљујемо на разумевању. 

 

Извор: https://heartefact.org/sr/vesti/2019/07/08/poziv-na-ucesce-u-letnjoj-producentskoj-skoli

Слике

  • /uploads/attachment/vest/19/11053513_939763352729701_3643881952924602390_o.jpg