Poziv na učešće u Letnjoj producentskoj školi

Hartefakt raspisuje poziv za učesnike i učesnice

LETNJE PRODUCENTSKE ŠKOLE 

koja će se održati u poslednjoj nedelji avgusta 2019. 

 

Letnja producentska škola je namenjena mladim ljudima koji se bave organizacijom, produkcijom i realizacijom progrrama u izvođačkim i vizuelnim umetnostima, kao i u obrazovanju. Ova škola posebno razvija praktične veštine, preispituje modele i prakse koji su se pokazali uspešnim i posebno obezbeđuje idealnu priliku početnicima da ostvare značajne kontakte i krenu da rade u praksi.

Program je fokusiran na tri segmenta: 

– Planiranje, organizaciju i realizaciju produkcije, 

– Distribuciju programa 

– Kvalitnetnu komunikaciju i reprezentaciju programa. 

Kroz praktičan rad sa mentorima i predavačima kroz četiri dana škole polaznici i polaznice imaju priliku da rade na specifičnim zadacima i grade svoje veštine za buduće prakse. Od posebnog je značaja da će tokom škole nekoliko organizacija i produkcija koje tragaju za novim ljudima imati posebne prezentacije što predstavlja izuzetnu priliku za učesnike i učesnice. Hartefakt je organizovao tri ovakve škole u prošlosti i gotovo svi polaznici i polaznice danas su angažovani i veoma uspešni u svojim praksama i projektima.

Za prijavu potrebno je poslati biografiju i motivaciono pismo. U biografiji neophodno je navesti pored obrazovanja i sve relevantne prakse i iskustva. Nije neophodno fokusirati se na standardne forme CV-a, već predstaviti se kroz svoje radno iskustvo. Motivaciono pismo bi trebalo da sadrži odgovore na pitanja zašto želite u ovu školu, koje su vam ambicije za budući rad i koje veštine želite da unapredite. 

Rok za prijave je 28.07. 

Prijave poslati mejlom na new@heartefact.org sa naznakom Prijava na Letnju producentsku školu. Molimo Vas da pažljivo proverite svoje prijave, nije dovoljno da ih samo pošaljete.

Samo odabrani kandidati i kandidatkinje će biti kontaktirani. Zahvaljujemo na razumevanju. 

 

Izvor: https://heartefact.org/sr/vesti/2019/07/08/poziv-na-ucesce-u-letnjoj-producentskoj-skoli

Slike

  • /uploads/attachment/vest/19/11053513_939763352729701_3643881952924602390_o.jpg