Почиње караван представе за децу: „Лето када сам научила да летим“

У понедељак 7.10.2019. године почео је други део приказивања пројекта за децу „Лето када сам научила да летим“, који подразумева гостовање ове представе  у три града у Србији. Први град домаћин каравана у којем је представа приказана је Ваљево, а представу је публика имала прилике да погледа у Културном центру Ваљева.

Ово дело за децу драматизовано је по мотивима истоимене књиге Јасминке Петровић, а режију потписује редитељ Патрик Лазић. Представа „Лето када сам научила да летим“ говори о одрастању, првом заљубљивању, неким лепим али и неким мање лепим околностима која нам живот доноси, а деца се по први пут суоче са њима. У представи учествују млади глумци Срна Ђенадић, Ђорђе Мишина и Андреј Јемцов, али и њихове партнерке на сцени Љиљана Ђурић и Драга Живановић које публика зна из серије ,,Срећни људи’’ и сцена београдских позоришта.

Ова представа реализује се уз подршку Министарства културе и информисања и улаз је бесплатан, а након сваког извођења организоваће се разговор са глумцима представе и публиком. Представа је осмишљена од стране студената Факултета драмских уметности у оквиру позоришног фестивала ,,Фист’’. Караван ће до краја године обићи још два града у Србији, а следећи град у коме ће гостовати је Чачак.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/68/65575119_2422973451267483_1773491008399474688_n__1___1_.jpg