We Show – We Grow! - ПОДЕЛИ СВОЈЕ ЗНАЊЕ ДОБИЈА СВОЈ PODCAST СЕРИЈАЛ

Европски покрет у Србији и Факултет драмских уметности у Београду успоставили су сарадњу како би заједно промовисали вредности равноправности, солидарности, толеранције и давања доприноса развоју уметности и културе у Србији, кроз активности цивилног друштва.

Сарадња обухвата све облике и процесе повезивања и деловања у областима од заједничког интереса, а нарочит акценат стављен је на размену информација, организацију заједничких едукативних и промотивних активности, инцирање и реализацију пројеката од заједничког интереса.

Као резултат ове иницијативе на програму “Подели своје знање” у припреми је дванаестомесечни podcast серијал о алумнисткињама и сарадницама на Програму који већ 10 година ствара и негује мрежу успешних и солидарних жена које инспиришу својим професионалним и личним успесима у борби за бољи положај жена у нашем друштву.

 

Подели своје знање подцаст серијал под називом “We Show – We Grow” емитоваће се месечно током 2020. године, са циљем дељења знања и искуства, примера успешних прича алумнисткиња на Програму са широм друштвеном заједницом. Серијал се састоји од 24 епизоде које ће у аутентичном простору Факултета драмских уметности снимати сјајни тим младих и успешних сарадника за дизајн звука, видео снимање и продуцирање са Факултета.

Подели своје знање podcast серијал под називом “We Show – We Grow” емитоваће се преко званичног Youtube канала Европског покрета у Србији, а биће дељени и на друштвеним мрежама и званичним сајтовима партнерских организација.

Први промо podcast из серијала “We Show – We Grow” биће емитован крајем новембра 2019. године.

 

Програм „Подели своје знање“ је јединствен програм који отвара могућност за лични и професионални развој жена. Заснован је на концепту менторства, а усмерен је управо на изградњу међусобне подршке жена, кроз дељење знања, искустава, јачање солидарности, промоцију добрих узора, умрежавање и оснаживање жена.

Програм партнерски реализују Амбасада Сједињених Америчких Држава, Ерсте Банка, Организација за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС) и Европски покрет у Србији од 2010. године.

 

Извор: http://www.emins.org/we-show-we-grow-podeli-svoje-znanje-dobija-svoj-podcast-serijal/

Слике

  • /uploads/attachment/vest/95/Podeli_svoje_znanje_podcast.jpg