Стипендије на мастер студијском програму Дигитална трансформација медија и културе - Мисија ОЕБС-а у Србији

 

Мисија ОЕБС-а у Србији обезбедиће две стипендије у висини пуне школарине за студенте/киње прве генерације мастер академског програма Дигитална трансформација медија и културе, у школској 2020/2021. години.

 

Стипендије које додељује Мисија ОЕБС-а у Србији намењене су развоју компетенција младих стручњака у области медија и медијске политике у дигиталном окружењу.

 

Кандидати који желе да конкуришу за стипендију Мисије ОЕБС-а у Србији потребно је да на адресу digitalnatransformacija@fdu.bg.ac.rs пошаљу мотивационо писмо у коме ће навести:

 

  • Зашто желе да упишу студијски програм Дигитална трансформација медија и културе
  • Зашто сматрају да су права особа за овај студијски програм?
  • На који начин се садржај и структура програма уклапају у професионалне и академске циљеве које желе да постигну?

 

Мотивационо писмо као пријаву за стипендију Мисије ОЕБС-а у Србији потребно је, искључиво мејлом, послати до 6. октобра 2020. године.

 

Само кандидати који положе пријемни испит и остваре право уписа на студијски програм Дигитална трансформација медија и културе биће узети у разматрање за доделу стипендије Мисије ОЕБС-а у Србији.

 

Више информација о програму Дигитална трансформација медија и културе и условима уписа може се наћи на адреси https://fdu.bg.ac.rs/sr/studije/master-studije/digitalna-transformacija-medija-i-kulture

Слике

  • /uploads/attachment/vest/272/FDU_OEBS_logo.jpg