Stipendije na master studijskom programu Digitalna transformacija medija i kulture - Misija OEBS-a u Srbiji

 

Misija OEBS-a u Srbiji obezbediće dve stipendije u visini pune školarine za studente/kinje prve generacije master akademskog programa Digitalna transformacija medija i kulture, u školskoj 2020/2021. godini.

 

Stipendije koje dodeljuje Misija OEBS-a u Srbiji namenjene su razvoju kompetencija mladih stručnjaka u oblasti medija i medijske politike u digitalnom okruženju.

 

Kandidati koji žele da konkurišu za stipendiju Misije OEBS-a u Srbiji potrebno je da na adresu digitalnatransformacija@fdu.bg.ac.rs pošalju motivaciono pismo u kome će navesti:

 

  • Zašto žele da upišu studijski program Digitalna transformacija medija i kulture
  • Zašto smatraju da su prava osoba za ovaj studijski program?
  • Na koji način se sadržaj i struktura programa uklapaju u profesionalne i akademske ciljeve koje žele da postignu?

 

Motivaciono pismo kao prijavu za stipendiju Misije OEBS-a u Srbiji potrebno je, isključivo mejlom, poslati do 6. oktobra 2020. godine.

 

Samo kandidati koji polože prijemni ispit i ostvare pravo upisa na studijski program Digitalna transformacija medija i kulture biće uzeti u razmatranje za dodelu stipendije Misije OEBS-a u Srbiji.

 

Više informacija o programu Digitalna transformacija medija i kulture i uslovima upisa može se naći na adresi https://fdu.bg.ac.rs/sr/studije/master-studije/digitalna-transformacija-medija-i-kulture

Slike

  • /uploads/attachment/vest/272/FDU_OEBS_logo.jpg