Позив за студенте: ZLIN DESIGN WEEK EXHIBITION

Уколико имате пројекат или уметнички рад који је произашао из колаборативног процеса, пријавите се за учешће у Zlin Design Week-у који се одржава у мају 2021. године у Чешкој.

 

Можете пријавити појединачне радове који ће бити део куриране изложбе у оквиру Zlin Design Week-а, али и изложбене пројекте који ће имати свој засебан простор. Позив је отворен за представљање не само готових радова, већ и сарадњи које су тренутно само замисли, изрази креативности, или процеси проналажења новог материјала или технологија које још нису реализоване и нису старије од пет година.

 

На позив се могу јавити универзитетске лабораторије и уметнички студији , студенти и студенткиње уметничких факултета и млади до 30. година старости. Позив је отворен до 31. јануара 2021. године.

 

Више информација о позиву можете погледати на сајту Zlin Design Week-а.

 

Zlin Design Week (7 - 14. мај 2021. год.) је једнонедељни фестивал који се одржава на улицама Злина креирајући простор за повезивање људи који деле страст према дизајну. Фестивал ствара платформу за умрежавање, надахнуће и размену, омогућавајући професионалцима и младим талентима да се изразе пред међународном публиком. Факултет драмских уметности део је овогодишњег фестивала, на којем ће учествовати као партнерска организација кроз пројекат „Zlin Design Week Exhibition Lab“.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/340/opencall-banner_eng_Kreslic%C3%AD_pl%C3%A1tno_1.png