Poziv za studente: ZLIN DESIGN WEEK EXHIBITION

Ukoliko imate projekat ili umetnički rad koji je proizašao iz kolaborativnog procesa, prijavite se za učešće u Zlin Design Week-u koji se održava u maju 2021. godine u Češkoj.

 

Možete prijaviti pojedinačne radove koji će biti deo kurirane izložbe u okviru Zlin Design Week-a, ali i izložbene projekte koji će imati svoj zaseban prostor. Poziv je otvoren za predstavljanje ne samo gotovih radova, već i saradnji koje su trenutno samo zamisli, izrazi kreativnosti, ili procesi pronalaženja novog materijala ili tehnologija koje još nisu realizovane i nisu starije od pet godina.

 

Na poziv se mogu javiti univerzitetske laboratorije i umetnički studiji , studenti i studentkinje umetničkih fakulteta i mladi do 30. godina starosti. Poziv je otvoren do 31. januara 2021. godine.

 

Više informacija o pozivu možete pogledati na sajtu Zlin Design Week-a.

 

Zlin Design Week (7 - 14. maj 2021. god.) je jednonedeljni festival koji se održava na ulicama Zlina kreirajući prostor za povezivanje ljudi koji dele strast prema dizajnu. Festival stvara platformu za umrežavanje, nadahnuće i razmenu, omogućavajući profesionalcima i mladim talentima da se izraze pred međunarodnom publikom. Fakultet dramskih umetnosti deo je ovogodišnjeg festivala, na kojem će učestvovati kao partnerska organizacija kroz projekat „Zlin Design Week Exhibition Lab“.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/340/opencall-banner_eng_Kreslic%C3%AD_pl%C3%A1tno_1.png