AFA организација: Истраживање ставова студената у оквиру AFA talent иницијативе

Здраво!

Ми смо AFA организација и недавно смо покренули иницијативу развоја младих, у синергији студената, академске заједнице и послодаваца. Твоје мишљење нам је драгоцено. Студенти су покретачка енергија и будућност тржишта рада и зато нам је важно да чујемо каква су ти очекивања од каријере једног дана, као и са каквим се изазовима сусрећеш тренутно за време студија.

 

Тренутно спроводимо истраживање које је део шире талент иницијативе и желимо да чујемо колико си упознат/а са тржиштем рада, какав посао би желео/ла да радиш, да ли знаш каква су очекивања послодаваца од тебе, имаш ли потребне вештине… Резултати истраживања биће од великог значаја компанијама и факултетима, како би се праксе развоја талената што више прилагодиле потребама младих.

 

Ако желиш да нам помогнеш да заједно правимо боље окружење за младе и да се твој глас у томе чује, замолићемо те да попуниш анкету кликом овде. Попуњавањем анкете можеш да освојиш и вредну награду.

 

Такође, ако си радознао/ла да сазнаш више о нашој талент иницијативи, онда ће те сигурно обрадовати и вест да 10. јуна организујемо први Talent Development Forumпод покровитељством компаније IKEA и бројних других компанијских партнера. Овде се можеш регистровати да бесплатно слушаш Форум! У питању је догађај који ће на једном месту окупити најбоље студенте са различитих универзитета, наше професоре са најпрестижнијих светских универзитета, као и најпрогресивније представнике академске заједнице из Србије. Поред академске заједнице, на Форуму ће учествовати и представници водећих компанија са нашег тржишта, а идеја нам је да из прве руке чујемо које су то потребе и очекивања младих од компанија, али и обрнуто, као и које компанијске праксе су се показале као најбоље у привлачењу, задржавању и развоју талената. Такође, тема ће бити и занимања будућности и вештине које ће бити неопходне у глобализованом свету који се развија на бази иновација и технологија.

 

Резултати истраживања биће представљени на Talent Development Forumu и добро дошао/ла си да их испратиш.

 

Хвала на доприносу и видимо се на Форуму!

Слике

  • /uploads/attachment/vest/421/afa.jpg