AFA organizacija: Istraživanje stavova studenata u okviru AFA talent inicijative

Zdravo!

Mi smo AFA organizacija i nedavno smo pokrenuli inicijativu razvoja mladih, u sinergiji studenata, akademske zajednice i poslodavaca. Tvoje mišljenje nam je dragoceno. Studenti su pokretačka energija i budućnost tržišta rada i zato nam je važno da čujemo kakva su ti očekivanja od karijere jednog dana, kao i sa kakvim se izazovima susrećeš trenutno za vreme studija.

 

Trenutno sprovodimo istraživanje koje je deo šire talent inicijative i želimo da čujemo koliko si upoznat/a sa tržištem rada, kakav posao bi želeo/la da radiš, da li znaš kakva su očekivanja poslodavaca od tebe, imaš li potrebne veštine… Rezultati istraživanja biće od velikog značaja kompanijama i fakultetima, kako bi se prakse razvoja talenata što više prilagodile potrebama mladih.

 

Ako želiš da nam pomogneš da zajedno pravimo bolje okruženje za mlade i da se tvoj glas u tome čuje, zamolićemo te da popuniš anketu klikom ovde. Popunjavanjem ankete možeš da osvojiš i vrednu nagradu.

 

Takođe, ako si radoznao/la da saznaš više o našoj talent inicijativi, onda će te sigurno obradovati i vest da 10. juna organizujemo prvi Talent Development Forumpod pokroviteljstvom kompanije IKEA i brojnih drugih kompanijskih partnera. Ovde se možeš registrovati da besplatno slušaš Forum! U pitanju je događaj koji će na jednom mestu okupiti najbolje studente sa različitih univerziteta, naše profesore sa najprestižnijih svetskih univerziteta, kao i najprogresivnije predstavnike akademske zajednice iz Srbije. Pored akademske zajednice, na Forumu će učestvovati i predstavnici vodećih kompanija sa našeg tržišta, a ideja nam je da iz prve ruke čujemo koje su to potrebe i očekivanja mladih od kompanija, ali i obrnuto, kao i koje kompanijske prakse su se pokazale kao najbolje u privlačenju, zadržavanju i razvoju talenata. Takođe, tema će biti i zanimanja budućnosti i veštine koje će biti neophodne u globalizovanom svetu koji se razvija na bazi inovacija i tehnologija.

 

Rezultati istraživanja biće predstavljeni na Talent Development Forumu i dobro došao/la si da ih ispratiš.

 

Hvala na doprinosu i vidimo se na Forumu!

Slike

  • /uploads/attachment/vest/421/afa.jpg