Позив на конференцију CGA Belgrade 2021

О конференцији CGA Belgrade

 

Тестирајте свој уметнички портфолио на ЦГА Белграде онлајн конференцији

Узбуђени смо што можемо да вас позовемо на најновије издање едукативне сесије Portfolio Reviews која ће отворити други дан online конференије CGA Belgrade (петак, 19. новембар).

Том приликом, прикључиће нам се искусни 2D и 3D артисти из водећих домаћих студија који се баве развојем видео игара код нас. То су Ивана Радовић (PlayrixRS), Милица Мастелица (Playstudios Europe) i Ненад Нешовић (Nordeus), а улози модераторке наћи ће се Бојана Симић из Crater Training Centra. Они ће уживо у програму оцењивати одабране портфолије гледалаца, а свој можете пријавити путем ове форме: http://bit.ly/CGAPortflioReviews2021

Пријаве су отворене до 14. новембра у поноћ. Конференција CGA Belgrade, баш као и учешће на овој сесији је бесплатно.

Надамо се да ћете нам се придружити. Верујте нам на реч да сесије заиста увек буду забавне, али и врло корисне, посебно за оне артисте који су на почетку каријере.

 

Научите како да позиционирате свој креативни посао на локалном и глобалном тржишту

У четвртак, 18. новембра у оквиру CGA Belgrade online конференције, амерички експерати за бизнис у креативним индустријама, Joel Pilger и Tim Thompson из организације RevThink, одржаће предавање под називом “Standing Out in the Sea of Sameness'' (односно “Како се истаћи у мору истости“). Ово предавање је заправо увод у дводневну радионицу под истим називом, а током које ће овај тим објаснити како на практичне начине можете да побољшате позиционирање ваших услуга на глобалном нивоу.

RevThink радионица је заказана за 20. и 21. новембар, оба дана од 18 до 20 часова, и одржаће се на RevThink Community Platformi. Радионица, баш као предавање ће бити одржано на енглеском језику.

Радионица ће бити доступна само регистрованим полазницима, а пријавити се можете путем овог линка: https://bit.ly/RevThinkWorkshop

Ако сањате да ћете се једног дана постати истакнути и поштовани стручњак у креативним индустријама, придружите се нашим партерима на овом специјалном предавању ии радионици која ће вас научити како да правилно — и успешно — позиционирате свој креативни посао. Програм је омогућен уз помоћ Амбасаде САД у Србији.

 

CGA Belgrade 2021 програм

Слике

  • /uploads/attachment/vest/522/Screenshot_5.jpg