Poziv na konferenciju CGA Belgrade 2021

O konferenciji CGA Belgrade

 

Testirajte svoj umetnički portfolio na CGA Belgrade onlajn konferenciji

Uzbuđeni smo što možemo da vas pozovemo na najnovije izdanje edukativne sesije Portfolio Reviews koja će otvoriti drugi dan online konferenije CGA Belgrade (petak, 19. novembar).

Tom prilikom, priključiće nam se iskusni 2D i 3D artisti iz vodećih domaćih studija koji se bave razvojem video igara kod nas. To su Ivana Radović (PlayrixRS), Milica Mastelica (Playstudios Europe) i Nenad Nešović (Nordeus), a ulozi moderatorke naći će se Bojana Simić iz Crater Training Centra. Oni će uživo u programu ocenjivati odabrane portfolije gledalaca, a svoj možete prijaviti putem ove forme: http://bit.ly/CGAPortflioReviews2021

Prijave su otvorene do 14. novembra u ponoć. Konferencija CGA Belgrade, baš kao i učešće na ovoj sesiji je besplatno.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti. Verujte nam na reč da sesije zaista uvek budu zabavne, ali i vrlo korisne, posebno za one artiste koji su na početku karijere.

 

Naučite kako da pozicionirate svoj kreativni posao na lokalnom i globalnom tržištu

U četvrtak, 18. novembra u okviru CGA Belgrade online konferencije, američki eksperati za biznis u kreativnim industrijama, Joel Pilger i Tim Thompson iz organizacije RevThink, održaće predavanje pod nazivom “Standing Out in the Sea of Sameness'' (odnosno “Kako se istaći u moru istosti“). Ovo predavanje je zapravo uvod u dvodnevnu radionicu pod istim nazivom, a tokom koje će ovaj tim objasniti kako na praktične načine možete da poboljšate pozicioniranje vaših usluga na globalnom nivou.

RevThink radionica je zakazana za 20. i 21. novembar, oba dana od 18 do 20 časova, i održaće se na RevThink Community Platformi. Radionica, baš kao predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

Radionica će biti dostupna samo registrovanim polaznicima, a prijaviti se možete putem ovog linka: https://bit.ly/RevThinkWorkshop

Ako sanjate da ćete se jednog dana postati istaknuti i poštovani stručnjak u kreativnim industrijama, pridružite se našim parterima na ovom specijalnom predavanju ii radionici koja će vas naučiti kako da pravilno — i uspešno — pozicionirate svoj kreativni posao. Program je omogućen uz pomoć Ambasade SAD u Srbiji.

 

CGA Belgrade 2021 program

Slike

  • /uploads/attachment/vest/522/Screenshot_5.jpg