26. ВИДЕОМЕДЕЈА - КОНКУРС ЗА УМЕТНИКЕ И ПОЗИВ ВОЛОНТЕРИМА

Обавештавамо вас да је расписан Конкурс и да је отворен Позив за волонтирање за 26. Интернационални уметнички фестивал нових медија ВИДЕОМЕДЕЈА.

Пријављивање се врши искључиво online, тако да остајете сигурни, а продуктивни.

Конкурс је отворен од 1. априла и трајаће до 15. јуна 2022. године, а пријаве за волонтирање су отворене до 1. септембра 2022. године.​

Интернационални уметнички фестивал нових медија ВИДЕОМЕДЕЈА ће се одржати у периоду од 7. до 9. октобра 2022. године у Културној станици Свилара, у Новом Саду.

 

Интернационални уметнички фестивал нових медија ВИДЕОМЕДЕЈА је основна активност удружења ВИДЕОМЕДЕЈА. Ова у потпуности непрофитна манифестација одржава се сваке године у трајању од неколико дана. Фестивал се састоји од такмичарског програма и различитих пратећих програма који се, у зависности од тренутне продукције и концепције, дешавају у Новом Саду.

Програм се фокусира на уметничке пројекте који користе нове медије за уметничко изражавање и комуникацију, а имају широку палету жанрова и облика који комбинују слике и звук, напредну комуникацију, објекте, у симбиотичком или авангардном стилу.

Више о фестивалу и начинима пријаве можете погледати ОВДЕ.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/617/videomedeja.jpg