26. VIDEOMEDEJA - KONKURS ZA UMETNIKE I POZIV VOLONTERIMA

Obaveštavamo vas da je raspisan Konkurs i da je otvoren Poziv za volontiranje za 26. Internacionalni umetnički festival novih medija VIDEOMEDEJA.

Prijavljivanje se vrši isključivo online, tako da ostajete sigurni, a produktivni.

Konkurs je otvoren od 1. aprila i trajaće do 15. juna 2022. godine, a prijave za volontiranje su otvorene do 1. septembra 2022. godine.​

Internacionalni umetnički festival novih medija VIDEOMEDEJA će se održati u periodu od 7. do 9. oktobra 2022. godine u Kulturnoj stanici Svilara, u Novom Sadu.

 

Internacionalni umetnički festival novih medija VIDEOMEDEJA je osnovna aktivnost udruženja VIDEOMEDEJA. Ova u potpunosti neprofitna manifestacija održava se svake godine u trajanju od nekoliko dana. Festival se sastoji od takmičarskog programa i različitih pratećih programa koji se, u zavisnosti od trenutne produkcije i koncepcije, dešavaju u Novom Sadu.

Program se fokusira na umetničke projekte koji koriste nove medije za umetničko izražavanje i komunikaciju, a imaju široku paletu žanrova i oblika koji kombinuju slike i zvuk, naprednu komunikaciju, objekte, u simbiotičkom ili avangardnom stilu.

Više o festivalu i načinima prijave možete pogledati OVDE.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/617/videomedeja.jpg