FLUX радио ТРАНЗИЦИЈА (19.11 – 25.11)

Овогодишњи FLUX радио је свечано почео 19. новембра, говором декана Милоша Павловића, а затим и професорке Ана Мартиноли, шефица катедре за менаџмент и продукцију позоришта, радија и културе и дугогодишња менторка Flux-a. Након говора, на сцени Мата Милошевић је уз звук new era jazz-a у изведби јазз састава „No Room For Squares“, званично кренуо музички програм FLUX радија под темом Транзиција.

FLUX радио је аудио пројекат, периодична online радио станица , који је замишљена са циљем креирања садржаја који подстиче на промену и размишљање. Аутентичан радијски програм, намењен младој публици, реализују студенти ИИИ године Катедре за Менаџмент и продукцију позоришта, радија и културе уз велику помоћ студената ИИ године Катедре за снимање и дизајн звука. 

Овогодшњи програм Flux биће емитован од 20. до 25. новембра. У овом периоду слушаоци ће имати прилику да свакогог дана слушају 17 сати радијског програма, од девет ујутру до поноћи. FLUX тим је припремио разноврсан и креативан програм, који чини 10 ауторских емисија, радиодрамска серија и много добре музике, у нади да ће свако пронаћи у програму оно што му највише одговара. FLUX тим издваја чињеницу да су посебно поносни што ће се у програму Fluxa наћи и емисије настале у оквиру програма студентских станица наших колегиница и колега из региона.

Од емисија које можете чути на овогодишњем fluxu издвајамо: Лексикон 2.0, ХУД, Корнер, Врућу линију, Кибиц пендзер, Колаж Транзиција, и многе друге.

Заинтересовани могу слушати FLUX радио преко званичног сајта, и пратити преко мрежа Instagram и Facebook.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/757/P_A3.png
  • /uploads/attachment/vest/757/_94A9860__1_.jpg