FLUX radio TRANZICIJA (19.11 – 25.11)

Ovogodišnji FLUX radio je svečano počeo 19. novembra, govorom dekana Miloša Pavlovića, a zatim i profesorke Ana Martinoli, šefica katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture i dugogodišnja mentorka Flux-a. Nakon govora, na sceni Mata Milošević je uz zvuk new era jazz-a u izvedbi jazz sastava „No Room For Squares“, zvanično krenuo muzički program FLUX radija pod temom Tranzicija.

FLUX radio je audio projekat, periodična online radio stanica , koji je zamišljena sa ciljem kreiranja sadržaja koji podstiče na promenu i razmišljanje. Autentičan radijski program, namenjen mladoj publici, realizuju studenti III godine Katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture uz veliku pomoć studenata II godine Katedre za snimanje i dizajn zvuka. 

Ovogodšnji program Flux biće emitovan od 20. do 25. novembra. U ovom periodu slušaoci će imati priliku da svakogog dana slušaju 17 sati radijskog programa, od devet ujutru do ponoći. FLUX tim je pripremio raznovrsan i kreativan program, koji čini 10 autorskih emisija, radiodramska serija i mnogo dobre muzike, u nadi da će svako pronaći u programu ono što mu najviše odgovara. FLUX tim izdvaja činjenicu da su posebno ponosni što će se u programu Fluxa naći i emisije nastale u okviru programa studentskih stanica naših koleginica i kolega iz regiona.

Od emisija koje možete čuti na ovogodišnjem fluxu izdvajamo: Leksikon 2.0, HUD, Korner, Vruću liniju, Kibic pendzer, Kolaž Tranzicija, i mnoge druge.

Zainteresovani mogu slušati FLUX radio preko zvaničnog sajta, i pratiti preko mreža Instagram i Facebook.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/757/P_A3.png
  • /uploads/attachment/vest/757/_94A9860__1_.jpg