Canon Video конкурс - Стварност какву желим

Тема Canon Video конкурса је: Стварност какву желим

 

Конкурс је отворен искључиво за краткометражне студентске филмове који су снимљени као део практичног искуства коришћења Canon опреме на заједничким и/или индивидуалним вежбама.

 

Селектовани филмови ће бити приказани на током последње седмице летњег семестра када ће бити организована радионица са Canon амбасадором Evely Duis (17. мај 2023) и церемонија објављивања награде (18.  мај 2023.) Најбољем раду се додељује Canon Video награда – 1500 € (ваучер за куповину Canon опреме).

 

Пропозиције Canon Video конкурса:

 

  • Право учешћа на Canon Video конкурсу 2023. имају студенти основних и мастер студија Факултета драмских уметности.

 

  •  Филмови који се пријављују треба да су настали у последње две године (школска 2021/22 и школска 2022/23 година). Радови треба да су настали током студија на наведеној високошколској установи и подразумевају менторски рад са предметним професором који је сагласан са аплицирањем на конкурс.

 

 

  • Конкурс је отворен од 5. априла 2023. године до 5. маја 2023. године. 
    Студенти чији радови уђу у селекцију за излагање биће обавештени.

 

  • За најбољи рад, по оцени стручног жирија, додељује се једна Canon Video награда (Canon ваучер у вредности од 1500€) . Саопштење резултата жирирања и додела награде обавиће се 18.05.2023. године на финалној церемонији Canon Video такмичења.

 

  • Учесници пријавом на конкурс прихватају све услове и правила конкурса. 
    Учесници су сагласни са тим да ће њихов рад бити приказан у оквиру Canon Video конкурса 2023. године. Учесници су сагласни са тим да ће њихов рад бити коришћен у сврху медијске промоције компаније Canon и Факултета драмских уметности. 
    Учесници су сагласни са тим да ће промо фотографије које представљају њихове радове бити доступне у електронској верзији на сајту Факултета драмских уметности. 

 

  • Пропозиције Canon Video конкурса су обавезне и искључиве.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/861/canon.jpg