Canon Video konkurs - Stvarnost kakvu želim

Tema Canon Video konkursa je: Stvarnost kakvu želim

 

Konkurs je otvoren isključivo za kratkometražne studentske filmove koji su snimljeni kao deo praktičnog iskustva korišćenja Canon opreme na zajedničkim i/ili individualnim vežbama.

 

Selektovani filmovi će biti prikazani na tokom poslednje sedmice letnjeg semestra kada će biti organizovana radionica sa Canon ambasadorom Evely Duis (17. maj 2023) i ceremonija objavljivanja nagrade (18.  maj 2023.) Najboljem radu se dodeljuje Canon Video nagrada – 1500 € (vaučer za kupovinu Canon opreme).

 

Propozicije Canon Video konkursa:

 

  • Pravo učešća na Canon Video konkursu 2023. imaju studenti osnovnih i master studija Fakulteta dramskih umetnosti.

 

  •  Filmovi koji se prijavljuju treba da su nastali u poslednje dve godine (školska 2021/22 i školska 2022/23 godina). Radovi treba da su nastali tokom studija na navedenoj visokoškolskoj ustanovi i podrazumevaju mentorski rad sa predmetnim profesorom koji je saglasan sa apliciranjem na konkurs.

 

 

  • Konkurs je otvoren od 5. aprila 2023. godine do 5. maja 2023. godine. 
    Studenti čiji radovi uđu u selekciju za izlaganje biće obavešteni.

 

  • Za najbolji rad, po oceni stručnog žirija, dodeljuje se jedna Canon Video nagrada (Canon vaučer u vrednosti od 1500€) . Saopštenje rezultata žiriranja i dodela nagrade obaviće se 18.05.2023. godine na finalnoj ceremoniji Canon Video takmičenja.

 

  • Učesnici prijavom na konkurs prihvataju sve uslove i pravila konkursa. 
    Učesnici su saglasni sa tim da će njihov rad biti prikazan u okviru Canon Video konkursa 2023. godine. Učesnici su saglasni sa tim da će njihov rad biti korišćen u svrhu medijske promocije kompanije Canon i Fakulteta dramskih umetnosti. 
    Učesnici su saglasni sa tim da će promo fotografije koje predstavljaju njihove radove biti dostupne u elektronskoj verziji na sajtu Fakulteta dramskih umetnosti. 

 

  • Propozicije Canon Video konkursa su obavezne i isključive.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/861/canon.jpg