Студенти катедре за ФТВ продукцију @ SFF

Овогодишњи Сарајево Филм Фестивал, који се одржава од 11. до 18. августа, угостио је више генерација студената Катедре за филмску и телевизијску продукцију Факултета драмских уметности у Београду.
 
У оквиру, сада већ друге године, сарадње СФФ и ФДУ, доцент Милан Стојановић је предводио студенте који су завршили III годину студија. Они учествују у академском програму фестивала, посећују филмске пројекције, предавања и радионице из едукативних и индустрy програма фестивала. У програму учествују и студенти из Румуније, Турске, Украјине и Хрватске, те се тако будући професионалци упознају у најранијој фази професионалног развоја.
 
Студенти Катедре за филмску и телевизијску продукцију који су завршили IV годину, а прошле године су били гости фестивала, такође су посетили фестивал како би наставили умрежавање и професионалну едукацију.
 
Апсолвенткиња Милица Милинковић је, захваљујући награди која јој је додељена у оквиру манифестације Продуцентски дан 18., учествовала у едукативном програму Producers Lab, који представља наредни корак у тренингу перспективних продуцената из нашег дела Европе.
 
У оквиру програма Pack and Pitch, студент мастер студија Катедре за филмску и телевизијску продукцију Иван Степановић представио је пројекат ''Кобајаги'', а у програму Talents Сарајево учествовала је Савина Смедеревац, млада колегиница која је пре неколико месеци успешно завршила мастер студије на Катедри за филмску и телевизијску продукцију.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/959/FTV_produkcija_2019.jpeg
  • /uploads/attachment/vest/959/FTV_produkcija_2020.jpeg
  • /uploads/attachment/vest/959/Ivan_Stepanovi%C4%87.jpeg
  • /uploads/attachment/vest/959/Milica_Milinkovi%C4%87.jpeg