ЕРАЗМУС ИНФО ДАН ЗА СТУДЕНТЕ

Еразмус+ инфо дан за студенте одржаће се у четвртак, 21. децембра 2023. године у 11 часова (online).
Током Еразмус+ инфо дана, разговараћемо о начинима на које Еразмус+ размена може допринети академском, уметничком и личном развоју срудената; специфичностима размена у сврху студирања и у сврху обављања праксе; документима које је потребно послати у конкурсној пријави, процесу селекције и важним роковима; партнерским институцијама и земљама где се може ићи на размену; процесу номинације успешних кандидата партнерским установама и селекцији од стране партнера; стипендијама и посебним облицима подршке за оне студенте којима би то можда било потребно.

Еразмус+ инфо дан намењен је и оним студентима који верују да им Еразмус+ размене нису приступачне и доступне. Инклузија је приоритет Еразмус+ програма и посебни видови подршке предвиђени су за различите околности.

Начин пријаве и приступања онлајн Еразмус+ инфо дану​ за студенте
Заинтересовани да присуствују Еразмус+ инфо дану за студенте могу се пријавити ОВИМ ЛИНКОМ . Након уноса података у формулар, стићи ће Microsoft Teams линк на ону адресу која је унета у пријави. Путем линка који ће стићи мејлом одмах по испуњавању формулара за регистрацију, прикључите нам се 21. децембра у 11:00.

Више информација о конкурсу и Ерамус+ инфо дану могу се наћи на страници УУ: https://www.arts.bg.ac.rs/erazmus-info-dan-prilike-za-mobilnosti-studenata-decembar-2023/

Слике

  • /uploads/attachment/vest/1056/erasmus.jpg