ERAZMUS INFO DAN ZA STUDENTE

Erazmus+ info dan za studente održaće se u četvrtak, 21. decembra 2023. godine u 11 časova (online).
Tokom Erazmus+ info dana, razgovaraćemo o načinima na koje Erazmus+ razmena može doprineti akademskom, umetničkom i ličnom razvoju srudenata; specifičnostima razmena u svrhu studiranja i u svrhu obavljanja prakse; dokumentima koje je potrebno poslati u konkursnoj prijavi, procesu selekcije i važnim rokovima; partnerskim institucijama i zemljama gde se može ići na razmenu; procesu nominacije uspešnih kandidata partnerskim ustanovama i selekciji od strane partnera; stipendijama i posebnim oblicima podrške za one studente kojima bi to možda bilo potrebno.

Erazmus+ info dan namenjen je i onim studentima koji veruju da im Erazmus+ razmene nisu pristupačne i dostupne. Inkluzija je prioritet Erazmus+ programa i posebni vidovi podrške predviđeni su za različite okolnosti.

Način prijave i pristupanja onlajn Erazmus+ info danu​ za studente
Zainteresovani da prisustvuju Erazmus+ info danu za studente mogu se prijaviti OVIM LINKOM . Nakon unosa podataka u formular, stići će Microsoft Teams link na onu adresu koja je uneta u prijavi. Putem linka koji će stići mejlom odmah po ispunjavanju formulara za registraciju, priključite nam se 21. decembra u 11:00.

Više informacija o konkursu i Eramus+ info danu mogu se naći na stranici UU: https://www.arts.bg.ac.rs/erazmus-info-dan-prilike-za-mobilnosti-studenata-decembar-2023/

Slike

  • /uploads/attachment/vest/1056/erasmus.jpg