ОБЈАВЉЕНА ЈЕ ФОТО-КЊИГА „СЕЗОНА" ЈОВАНА МИХАЈЛОВИЋА

Сезона 2022/23. кошаркашког клуба Партизан донела је повратак у Евролигу након 8 година и трофеј у регионалној лиги након 10 година, али и прву фото-књигу која говори о пасији и љубави према Партизану, нераскидивом споју навијача и клуба на путу ка успесима.
Фото књига „Сезона" је дипломски рад Јована Михајловића настао на четвртој години основних студија катедре Камере Факултета драмских уметности у Београду, на предмету Фотографска слика IV. На 148 страна и 118 фотографија начињених аналогним фото-апаратима, кроз специфичну визуру осетићете хиљаде пређених километара, ишчекивања, падова и славља КК Партизан и навијача са гостовања широм Европе и на домаћем терену.

„Сезона" доноси оно што нисте могли свакодневно да видите на телевизији,  интернету  и  у  штампаним  издањима  –  специфичне тренутке са гостовања у Тел Авиву, Минхену, Болоњи, Милану и Мадриду, прожете утакмицама на домаћем терену током целе сезоне. Први тираж који броји 300 примерака доступан је од 20. маја 2024. године у званичном КК Партизан шопу.

Издавач књиге је Факултет драмских уметности у Београду, док се продаја врши путем званичног КК Партизан шопа, као и онлајн, путем сајта. Предговоре за фото књигу „Сезона" написали су Горчин Стојановић, позоришни и филмски редитељ, и Александар Костић, редовни професор на ФДУ.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/1165/03_Foto_knjiga_Sezona_korica.png