ПРОГРАМ СТУДЕНАТА ФДУ-А НА БЕЛЕФ ФЕСТИВАЛУ

Студенти Катедре за позоришну режију Факултета драмских уметности, у класи редовне професорке Алисе Стојановић представиће своје радове на  овогодишњем Белеф фестивалу, нудећи јавности јединствену прилику да ужива у креативним и инспиративним позоришним  приступима.

У петак, 28. јуна, са почетком у 19 часова на сцени ”Мира Траиловић”, публика ће имати прилику да погледа представу „Презрели“ у режији Радета Јосиповића, по тексту Јелене Крџавац и адаптацији Софије Димитријвић. Истог дана, у 20 часова, на сцени „Мира Траиловић“ биће изведена представа „Разлози за живот“, аутора Јаке Смеркољ Симонети у режији Милана Богдановића.  Вече ће се завршити представом „Голотиња“по тексту  Лее Петров у режији Огњена Драговића.

Наредног дана у суботу, 29. јуна, у 18 часова, у Атељеу 212 на сцени „Мира Траиловић“, програм се наставља јавним слушањем документарних радио драма које су режирали студенти позоришне и радио режије .

У реализацији програма  учествовали су студенти више катедара ФДУ: Позоришне режије, Драматургије, Менаџмента и продукције позоришта, радија и културе, Снимања и дизајна звука, Камере, Визуелних ефеката, анимације и гејм арта, као и студенти Глуме ФДУ, Академије уметности у Београду и других академија. У раду на представама учествовали су и студенти других факултета Универзитета уметности: Сценографије ФПУ, Сценског костима ФПУ, Савременог одевања ФПУ, Сликарства ФЛУ, Вајарства ФПУ, Графичког дизајна ФПУ, Фотографије ФПУ и др.

Улаз на све програме је бесплатан.  Добро дошли!

Слике

  • /uploads/attachment/vest/1194/IMG_9811.jpg