20. Битеф Полифонија - позив за учешће на Семинару полифоних пракси

УКЉУЧИТЕ СЕ!

СЕМИНАР ПОЛИФОНИХ ПРАКСИ

У ОКВИРУ 20. БИТЕФ ПОЛИФОНИЈЕ

- за, са и од студената позоришних уметности -

19 - 25. септембар 2019.

 

Педесет треће издање позоришног фестивала Битеф чији је тематски фокус ове године на позоришту које се бави распадом заједнице на свим нивоима (од политичке до партнерске) и могућношћу њене обнове, одржава се ове године под слоганом 

„Почнимо љубав из почетка“, по чувеној песми у извођењу Бети Ђорђевић.

Један од Битефових најзначајнијих пратећих програма, Битеф Полифонија, посвећена је младима и њиховом раду са уметницима и другим ствараоцима различитих профила.

Под слоганом „Од првог загрљаја“, Битеф Полифонија ове године посебну пажњу посвећује студентима позоришних уметности и иновативним, креативним и партиципативним пројектима који су за, са и од младих реализовани у земљи и региону.

Истражујући свој специфичан полифони концепт, спајајући прошло са актуелним и нудећи својеврсну ретроспективу која доследно прати и свесрдно подржава развој савремених позоришних форми, као и развојне путеве младих учесника и позоришних уметника током две деценије постојања, овогодишња Битеф Полифонија отвара свој програм студентима позоришних академија из земље и региона, за пуно укључивање у програмски процес и сва догађања у виду првог Семинара полифоних пракси. Заинтересовани студенти биће у прилици да прате целокупан програм 20. Битеф Полифоније, да размене ставове и искуства са колегама и да активно учествују у разноврсним радионицама и округлим столовима, који покрећу важне теме и дају простор и подршку новим идејама и иницијативама.

Учесници на крају семинара добијају потврду о учествовању.

 

 

Број учесника је ограничен. Семинар се не плаћа.

Рок за слање пријава је 09.09.2019.

 

Пријаве са контакт подацима, кратком биографијом, називом факултета и катедре,

слати на e-mail адресу: seminar.polifonija@gmail.com

Више информација на:

 https://www.facebook.com/BitefPolifonija/,

https://festival.bitef.rs/53bitef19/prateci-program

@bitefpolifonija

Слике

  • /uploads/attachment/vest/36/6892287835d137fd63e70b092364812_v4_big.jpg

Фајлови