Конференција компјутерске графике и уметности - CGA Belgrade

Пријави се за учешће на CGA Belgrade 2019 конференцији

 

 

Трећа интернационална конференција компјутерске графике и уметности ЦГА Белграде одржаће се 1. и 2. новембра под слоганом Бујање/Thriving, у згради Југословенске кинотеке у Узун Мирковој 1.

Посебан фокус конференције биће едукација и образовање талената у индустрији компјутерске графике која обједињује филм, видео игре, дизајн, визеулне уметности и IT, као савршен пример бујања креативности потпомогнутог новим технологијама у коме Србија има доста тога да понуди.

 

Дводневни програм у коме ће посетиоци моћи да бирају између 30 предавања, 3 панела, 5 радионица, округлих столова и прилике да сретну “ловце на таленте” је и ове године бесплатан и намењен студентима и професионалцима. Сви заинетересовани за учешће могу се регистровати путем Eventbrite система на линку испод или на сајту cgabelgrade.com

 

У Београд стижу Justin Fields, concept artist који стоји иза филмова Вулверин, Планета Мајмуна и Грдана, Hugo Guerra, супервизор визуелних ефеката на филму и видео играма, Игор Јовановиц из лондонског Framestore студија, који ће са публиком поделити свој рад на СпајдерменуKlaudija Cermak, поред чијег имена стоје наслови Троја, Хари Потер, Џејсон Борн, Капетан Америка, Ноћне звери и Оскар за рад на филму Гладијатор, представници наградјиваних студија FullScream, The Mill, Escape. Посебан куриозитет биће и долазак Маркоса Фахарда софтверског инжењера и креатора најпознатијег рендеринг софтвера Arnold за чији рад је наградјен техничким Оскаром Америчке филмске академије.

 

Чекамо вас на CGA Belgrade 2019 конференцији.

 

Линк за регистрацију

https://www.eventbrite.com/e/cga-belgrade-2019-computer-graphics-arts-conference-tickets-74269101883

 

Ове године постоји могућност за један број волонтера - студената.
Пријаве на ЛИНКУ.

Улаз на конференцију је бесплатан

Слике

  • /uploads/attachment/vest/60/CGA-web-baner-1440x825-v1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/60/vest_slika.jpg