Konferencija kompjuterske grafike i umetnosti - CGA Belgrade

Prijavi se za učešće na CGA Belgrade 2019 konferenciji

 

 

Treća internacionalna konferencija kompjuterske grafike i umetnosti CGA Belgrade održaće se 1. i 2. novembra pod sloganom Bujanje/Thriving, u zgradi Jugoslovenske kinoteke u Uzun Mirkovoj 1.

Poseban fokus konferencije biće edukacija i obrazovanje talenata u industriji kompjuterske grafike koja objedinjuje film, video igre, dizajn, vizeulne umetnosti i IT, kao savršen primer bujanja kreativnosti potpomognutog novim tehnologijama u kome Srbija ima dosta toga da ponudi.

 

Dvodnevni program u kome će posetioci moći da biraju između 30 predavanja, 3 panela, 5 radionica, okruglih stolova i prilike da sretnu “lovce na talente” je i ove godine besplatan i namenjen studentima i profesionalcima. Svi zaineteresovani za učešće mogu se registrovati putem Eventbrite sistema na linku ispod ili na sajtu cgabelgrade.com

 

U Beograd stižu Justin Fields, concept artist koji stoji iza filmova Vulverin, Planeta Majmuna i Grdana, Hugo Guerra, supervizor vizuelnih efekata na filmu i video igrama, Igor Jovanovic iz londonskog Framestore studija, koji će sa publikom podeliti svoj rad na SpajdermenuKlaudija Cermak, pored čijeg imena stoje naslovi Troja, Hari Poter, Džejson Born, Kapetan Amerika, Noćne zveri i Oskar za rad na filmu Gladijator, predstavnici nagradjivanih studija FullScream, The Mill, Escape. Poseban kuriozitet biće i dolazak Markosa Faharda softverskog inženjera i kreatora najpoznatijeg rendering softvera Arnold za čiji rad je nagradjen tehničkim Oskarom Američke filmske akademije.

 

Čekamo vas na CGA Belgrade 2019 konferenciji.

 

Link za registraciju

https://www.eventbrite.com/e/cga-belgrade-2019-computer-graphics-arts-conference-tickets-74269101883

 

Ove godine postoji mogućnost za jedan broj volontera - studenata.
Prijave na LINKU.

Ulaz na konferenciju je besplatan

Slike

  • /uploads/attachment/vest/60/CGA-web-baner-1440x825-v1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/60/vest_slika.jpg