Обавештење о онлајн консултацијама за упис на студије Менаџмента и продукције позоришта, радија и културе

Наставници и сарадници Катедре за менаџмент и продукцију позоришта радија и културе обавештавају заинтересоване кандидате да се о могућностима за упис на основне студије и потребним припремама могу информисати у наредним седмицама кроз новоотворену Фејсбук групу: Prijemni ispit - Menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture FDU.

 

Сви заинтересовани позивају се да попуне кратку анкету након чега ће бити додати на мејлинг листу кандидата путем које ће добијати директне информације од Катедре.

 

У овом тренутку није познато да ли ће се и за када одлагати термин одржавања пријемног испита али ће кандидати бити одмах обавештени чим информација о термину пријемног буде позната.

 

Први термин онлајн консултација за пријемни испит за упис на студије Менаџмента и продукције позоришта, радија и културе је заказан за 13.4.2020. у 16ч и обавиће се путем Скајпа. Детаљне информације биће пружене свима који попуне анкету и тиме се аутоматски придруже мејлинг листи, као и у наведеној Фејсбук групи. 

 

Захваљујемо на интересовању и надамо се да ће планиране онлајн активности успети да обезбеде што бољу информисаност кандидата и одговоре на сва ваша питања и недоумице.

 

За сва друга објашњења можете писати на tatjana.nikolic.fdu@gmail.com.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/196/Ljubica_Savic.jpg