Obaveštenje o onlajn konsultacijama za upis na studije Menadžmenta i produkcije pozorišta, radija i kulture

Nastavnici i saradnici Katedre za menadžment i produkciju pozorišta radija i kulture obaveštavaju zainteresovane kandidate da se o mogućnostima za upis na osnovne studije i potrebnim pripremama mogu informisati u narednim sedmicama kroz novootvorenu Fejsbuk grupu: Prijemni ispit - Menadžment i produkcija pozorišta, radija i kulture FDU.

 

Svi zainteresovani pozivaju se da popune kratku anketu nakon čega će biti dodati na mejling listu kandidata putem koje će dobijati direktne informacije od Katedre.

 

U ovom trenutku nije poznato da li će se i za kada odlagati termin održavanja prijemnog ispita ali će kandidati biti odmah obavešteni čim informacija o terminu prijemnog bude poznata.

 

Prvi termin onlajn konsultacija za prijemni ispit za upis na studije Menadžmenta i produkcije pozorišta, radija i kulture je zakazan za 13.4.2020. u 16č i obaviće se putem Skajpa. Detaljne informacije biće pružene svima koji popune anketu i time se automatski pridruže mejling listi, kao i u navedenoj Fejsbuk grupi. 

 

Zahvaljujemo na interesovanju i nadamo se da će planirane onlajn aktivnosti uspeti da obezbede što bolju informisanost kandidata i odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice.

 

Za sva druga objašnjenja možete pisati na tatjana.nikolic.fdu@gmail.com.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/196/Ljubica_Savic.jpg