Позив за презентацију Јерволино студија (Iervolino Studios) и презентацију рада Питера Налија (Piter Nalli)

Поштоване колеге, драги студенти,

 

Са великим задовољством Вас позивамо да присуствујете презентацији делатности и пословног концепта Јерволино студија (Iervolino Studios)  која ће се одржати у четвртак, 19. маја 2022. године од 12 часова у Свечаној сали Ректората Универзитета уметности, Косанчићев венац 29.

Јерволино Студиос је креативни студио за анимацију фокусиран на креирање високо квалитетних кратких анимираних садржаја за глобално тржиште и светске стриминг платформе. Поред креирања оригиналног анимираног садржаја, Јерволино Студиос нуди услуге у домену развоја интеелктуалне својине, 2Д и 3Д анимације, визуелних ефеката, CGI анимације. За кратко време успешно су креирали 3 сезоне, односно 54 епизоде анимираног серијала Пафинс Импосибл (Puffins Impossible), првог анимираног серијала произведеног у Србији са Џонијем Депом у главној улози, у продукцији Архангел Дигитал Студиоса (Arhangel Digital Studios) Милоша Биковића, као стратешког партнера.

Овом приликом ће вам се обратити:

  • Анђелка Јанковић, директорка маркетинга и комуникација Јерволино студиoс и алумни Факултета драмских уметности, која ће представити Студио, његове активности, делатност, радно окружење и потенцијал сарадње са младим уметницима;
  • Питер Нали (Piter Nalli), директор анимације и специјалних ефеката, Јерволино и Лејди Бакарди Ентертејмент из Рима, матичне компаније Јерволино Студиос, који ће представити продукцију и начине рада Студија, као и своја бројна интернационална искуства;
  • Никола Пурић, директор продукције и монтажер Јерволино Студиос који ће као алумни Факултета драмских уметности дати своје виђење рада у Студију, услове рада, могућности за рад и напредовање.

 

Позивамо Вас да присуствујете презентацији и учествујете у дискусији која је прилика за размену знања и искустава, али и реална могућност за ангажман.

Више о раду Јерволино Студиоса можете пронаћи на сајту: www.iervolinostudios.com, као и на друштвеним мрежама инстаграм, фејсбук, јутјуб: https://www.youtube.com/channel/UC0KBEBB9RRIZqI7YUBTrfLg .

Биографију Питера Налија можете видети ОВДЕ.

Молимо Вас да се за учешће на презентацији пријавите путем формулара https://forms.gle/AghexJSYKQPsvauh7

 

С поштовањем,

 

Јерволино студиос

Универзитет уметности у Београду

Слике

  • /uploads/attachment/vest/648/1-ALL-LOGOS.png
  • /uploads/attachment/vest/648/Photo04_Iervolino__Studios.jpg
  • /uploads/attachment/vest/648/19-10-IES-27.jpg
  • /uploads/attachment/vest/648/19-10-IES-37.jpg
  • /uploads/attachment/vest/648/IMG_0160.jpg