Poziv za prezentaciju Jervolino studija (Iervolino Studios) i prezentaciju rada Pitera Nalija (Piter Nalli)

Poštovane kolege, dragi studenti,

 

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da prisustvujete prezentaciji delatnosti i poslovnog koncepta Jervolino studija (Iervolino Studios)  koja će se održati u četvrtak, 19. maja 2022. godine od 12 časova u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta umetnosti, Kosančićev venac 29.

Jervolino Studios je kreativni studio za animaciju fokusiran na kreiranje visoko kvalitetnih kratkih animiranih sadržaja za globalno tržište i svetske striming platforme. Pored kreiranja originalnog animiranog sadržaja, Jervolino Studios nudi usluge u domenu razvoja inteelktualne svojine, 2D i 3D animacije, vizuelnih efekata, CGI animacije. Za kratko vreme uspešno su kreirali 3 sezone, odnosno 54 epizode animiranog serijala Pafins Imposibl (Puffins Impossible), prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi, u produkciji Arhangel Digital Studiosa (Arhangel Digital Studios) Miloša Bikovića, kao strateškog partnera.

Ovom prilikom će vam se obratiti:

  • Anđelka Janković, direktorka marketinga i komunikacija Jervolino studios i alumni Fakulteta dramskih umetnosti, koja će predstaviti Studio, njegove aktivnosti, delatnost, radno okruženje i potencijal saradnje sa mladim umetnicima;
  • Piter Nali (Piter Nalli), direktor animacije i specijalnih efekata, Jervolino i Lejdi Bakardi Entertejment iz Rima, matične kompanije Jervolino Studios, koji će predstaviti produkciju i načine rada Studija, kao i svoja brojna internacionalna iskustva;
  • Nikola Purić, direktor produkcije i montažer Jervolino Studios koji će kao alumni Fakulteta dramskih umetnosti dati svoje viđenje rada u Studiju, uslove rada, mogućnosti za rad i napredovanje.

 

Pozivamo Vas da prisustvujete prezentaciji i učestvujete u diskusiji koja je prilika za razmenu znanja i iskustava, ali i realna mogućnost za angažman.

Više o radu Jervolino Studiosa možete pronaći na sajtu: www.iervolinostudios.com, kao i na društvenim mrežama instagram, fejsbuk, jutjub: https://www.youtube.com/channel/UC0KBEBB9RRIZqI7YUBTrfLg .

Biografiju Pitera Nalija možete videti OVDE.

Molimo Vas da se za učešće na prezentaciji prijavite putem formulara https://forms.gle/AghexJSYKQPsvauh7

 

S poštovanjem,

 

Jervolino studios

Univerzitet umetnosti u Beogradu

Slike

  • /uploads/attachment/vest/648/1-ALL-LOGOS.png
  • /uploads/attachment/vest/648/Photo04_Iervolino__Studios.jpg
  • /uploads/attachment/vest/648/19-10-IES-27.jpg
  • /uploads/attachment/vest/648/19-10-IES-37.jpg
  • /uploads/attachment/vest/648/IMG_0160.jpg