ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ИНДИЈСКОГ ИНСТИТУТА ЗА ФИЛМ И ТЕЛЕВИЗИЈУ И ФАКУЛТЕТА ДРАМСКИХ УМЕТНОСТИ

Протокол о сарадњи између Индијског института за филм и телевизију и Факултета драмских уметности потписан је јуче, 11. октобра 2022. године на конференцији интернационалне асоцијације филмских, аудио-визуелних и медијских високих школа CILECT у граду Сан Себастијан у Шпанији. Протокол су потписали декан Индијског института за филм и телевизију Сандип Шахаре и Дино Долничар, продекан за филмски и телевизијски смер Факултета драмских уметности.

Овим протоколом факултети изражавају спремност за успостављање сарадње у најширем смислу – како у међусобним односима тако и у заједничком раду при Интернационалној асоцијацији филмских, аудио-визуелних и медијских школа CILECT.

Заједнички рад ће обухватити сарадњу при организовању уметничких и научних скупова, представа, пројекција филмова, изложби, предавања, радионица, фестивала, реализацији заједничких уметничко/научно истраживачких пројеката као и покретање других пројеката од заједничког интереса; примену уметничких и научних достигнућа ради подизања квалитета аудио-визуелних и сценских технологија и размену уметничких, стручних и научних информација.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/732/image2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/732/image1.jpg