POTPISAN PROTOKOL O SARADNJI IZMEĐU INDIJSKOG INSTITUTA ZA FILM I TELEVIZIJU I FAKULTETA DRAMSKIH UMETNOSTI

Protokol o saradnji između Indijskog instituta za film i televiziju i Fakulteta dramskih umetnosti potpisan je juče, 11. oktobra 2022. godine na konferenciji internacionalne asocijacije filmskih, audio-vizuelnih i medijskih visokih škola CILECT u gradu San Sebastijan u Španiji. Protokol su potpisali dekan Indijskog instituta za film i televiziju Sandip Šahare i Dino Dolničar, prodekan za filmski i televizijski smer Fakulteta dramskih umetnosti.

Ovim protokolom fakulteti izražavaju spremnost za uspostavljanje saradnje u najširem smislu – kako u međusobnim odnosima tako i u zajedničkom radu pri Internacionalnoj asocijaciji filmskih, audio-vizuelnih i medijskih škola CILECT.

Zajednički rad će obuhvatiti saradnju pri organizovanju umetničkih i naučnih skupova, predstava, projekcija filmova, izložbi, predavanja, radionica, festivala, realizaciji zajedničkih umetničko/naučno istraživačkih projekata kao i pokretanje drugih projekata od zajedničkog interesa; primenu umetničkih i naučnih dostignuća radi podizanja kvaliteta audio-vizuelnih i scenskih tehnologija i razmenu umetničkih, stručnih i naučnih informacija.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/732/image2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/732/image1.jpg