СМОТРА филмова студената Факултета драмских уметности

Позивамо вас на отварање и на пројекције током ПРВЕ СМОТРЕ ФИЛМОВА СТУДЕНАТА ФАКУЛТЕТА ДРАМСКИХ УМЕТНОСТИ – новог фестивала, који ће трајати од петка 16. децембра до недеље 18. децембра 2022. године у великој биоскопској дворани ФДУ.

Коктел поводом отварања манифестације одржаће се у петак, 16. децембра у 18 часова у фоајеу испред велике биоскопске сале, а званично отварање фестивала почиње у 19 часова.

На Смотри ће бити приказано више од 50 студентских радова, а пројекције ће сваког фестивалског дана трајати од 16 до 23 часова.

Манифестацију организују студенти Филмског и ТВ смера Факултета драмских уметности, уз подршку професора и особља ФДУ. Циљ смотре је да се јавности презентује квалитет и диверзитет студентских радова ФДУ снимљених у току једне календарске године. Кроз приказивање вежби студената камере, звука, монтаже, ФТВ продукције и ФТВ режије, ова манифестација ће настојати да постане битно место упознавања са филмским интересовањима и размишљањима младих филмских уметника, као и прилика за приближавање и повезивање студената свих смерова ФДУ кроз њихова филмска остварења.


Програм и сатница фестивала налазе се у прилогу.

Улаз на све пројекције је бесплатан.

Видимо се на СМОТРИ!

Деканат Факултета драмских уметности

Слике

  • /uploads/attachment/vest/776/image_6487327.JPG