SMOTRA filmova studenata Fakulteta dramskih umetnosti

Pozivamo vas na otvaranje i na projekcije tokom PRVE SMOTRE FILMOVA STUDENATA FAKULTETA DRAMSKIH UMETNOSTI – novog festivala, koji će trajati od petka 16. decembra do nedelje 18. decembra 2022. godine u velikoj bioskopskoj dvorani FDU.

Koktel povodom otvaranja manifestacije održaće se u petak, 16. decembra u 18 časova u foajeu ispred velike bioskopske sale, a zvanično otvaranje festivala počinje u 19 časova.

Na Smotri će biti prikazano više od 50 studentskih radova, a projekcije će svakog festivalskog dana trajati od 16 do 23 časova.

Manifestaciju organizuju studenti Filmskog i TV smera Fakulteta dramskih umetnosti, uz podršku profesora i osoblja FDU. Cilj smotre je da se javnosti prezentuje kvalitet i diverzitet studentskih radova FDU snimljenih u toku jedne kalendarske godine. Kroz prikazivanje vežbi studenata kamere, zvuka, montaže, FTV produkcije i FTV režije, ova manifestacija će nastojati da postane bitno mesto upoznavanja sa filmskim interesovanjima i razmišljanjima mladih filmskih umetnika, kao i prilika za približavanje i povezivanje studenata svih smerova FDU kroz njihova filmska ostvarenja.


Program i satnica festivala nalaze se u prilogu.

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Vidimo se na SMOTRI!

Dekanat Fakulteta dramskih umetnosti

Slike

  • /uploads/attachment/vest/776/image_6487327.JPG