CGAcademy 2021: Emerging Talents

Susret formalnog i neformalnog obrazovanja sa industrijom

 

18.05.2021. od 11:00 - 20:00 sati

Događaj je online, učešće je besplatno uz obaveznu prijavu na linku https://forms.gle/o1D594xr841Xmwsq5

Očekujte predavanja i prezentacije različitih organizacija iz sveta filma i gejminga. Saznaćete za primamljive edukativne projekte, čuti panel sa profesorima sa fakulteta i čuti iz prve ruke kako funkcionišu uspešni kreativni studiji kod nas, dok će HR menadžeri pregledati portfolije prijavljenih, baš kao na pravom konkursu za posao. Biće prilike i da se opustite i to na specijalnoj radionici multimedije i art jam-u. 

CGAcademy je celogodišnja neformalna edukativna platforma. Kroz razvoj softverskih i ostalih relevantnih veština podržavamo novu generaciju digitalnih kreativaca. Povezujemo kreativce i poslodavce i u saradnji sa akademskim ustanovama jačamo bazu talenata u Srbiji.

CGAcademy je deo CGA porodice, koju su formirali Srpska filmska asocijacija, Crater Training Center i VFX Serbia. CGAcademy programsku celinu vodi Crater Training Center, partner je Nordeus Hub i mnogobrojne kompanije iz industrije: 3Lateral, Mad Head Games, Nordeus, Ubisoft, Crater Studio, kao i softverske kuće: Epic Games, Autodesk, Adobe, Maxon, Foundry.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/418/CGAcademy_EmergingTalents-sr.jpg