KONKURS 24.01.2024.

Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu

raspisuje konkurse za popunjavanje sledećih radnih mesta:

 

  1. Nastavnika u zvanju od docenta do vanrednog profesora za umetničku oblast Filmska i televizijska režija.

 

Uslovi: -  diplomirani filmski i televizijski reditelj ili master dramski i audiovizuelni umetnik iz oblasti Filmske i televizijske režije ili magistar umetnosti ili doktor umetnosti;

-  kao i drugi uslovi za izbor nastavnika predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju, Statutom FDU, Minimalnim uslovima za izbor nastavnika na Univerzitetu i Minimalnim uslovima za izbor nastavnika FDU.

 

  1. Nastavnika u zvanju od docenta do vanrednog profesora za umetničku oblast Snimanje i dizajn zvuka.

 

Uslovi: -  diplomirani snimatelj i dizjaner zvuka ili master dramski i audiovizuelni umetnik iz oblasti Snimanja i dizajna zvuka ili magistar umetnosti ili doktor umetnosti;

-  kao i drugi uslovi za izbor nastavnika predviđeni Zakonom o visokom obrazovanju, Statutom FDU, Minimalnim uslovima za izbor nastavnika na Univerzitetu i Minimalnim uslovima za izbor nastavnika FDU.

 

 

  1. Saradnika u zvanju viši umetnički saradnik za umetničku oblast oblast Gluma – nastavni predmet Gluma.

 

Uslovi: - diplomirani pozorišni i radio reditelj ili diplomirani glumac ili master dramski i audiovizuelni umetnik iz oblasti Pozorišne i radio režije ili iz oblasti Glume;

-  kao i drugi uslovi za izbor saradnika predviđeni Zakonom o visokom  obrazovanju i Statutom FDU.

 

 

Napomena:

  • Učesnici konkursa prilikom prijavljivanja podnose prijavu na konkurs, diplomu o završenim studijama i radnu biografiju na propisanom obrascu 2.
  • Izbor se vrši prema Zakonu o visokom obrazovanju, Statutu Fakulteta dramskih umetnosti, Minimalnim uslovima za izbor nastavnika na Univerzitetu i Minimalnim uslovima za izbor nastavnika Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.
  • Rad se zasniva na određeno vreme sa punim radnim vremenom.
  • Rok za prijavljivanje kandidata na oglas  je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje i sajtu FDU.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/1073/FDU_u_boji_verzija_3.jpg

Fajlovi